Pentru Un Viitor Mai Sustenabil!

Ne mândrim cu munca pe care o depunem și cu rezultatele pe care le avem. Urmărim în mod constant să protejăm mediul înconjurator și încurajăm tot mai multe persoane să îmbrațișeze sursele de energie regenerabilă. Ne dedicăm în fiecare zi pentru a oferi soluții și servicii de calitate, astfel încât fiecare client să fie mulțumit de alegerea facută. Doar prin seriozitate, corectitudine și transperante vom putea implementa sistemele fotovoltaice la un nivel care să le facă să devină sursa primară de energie electrică.

De Ce Sa Ne Alegi Pe Noi!

O echipa

tanara si profesionista

Atunci când alegi să instalezi un sistem de panouri fotovoltaice, acesta trebuie să te țină aproape o viață. Pentru asta este obligatoriu să apelezi la o echipă tânără și profesionistă. Îți punem la dispoziție cei mai buni specialisti, care lucreaza din pasiune. Compania noastră este autorizată ANRE, așa încât toate procesele respectă normele legale.

Alege Filand Solar!

În timp ce scopul de bază pentru care lumea utilizează panourile fotovoltaice este economia financiară, noi ne dorim în esență să protejăm planeta. Mediul înconjurator trebuie salvat pentru ca noi să avem o viață mai bună. În acest sens, trebuie să consumăm mai puțină energie electrică și să o producem din surse regenerabile și sustenabile.

Solutii Si Servicii Complexe

Pentru a obține sistemul de panouri fotovoltaice la care ai visat, venim în ajutorul tău cu soluții și servicii complexe. În cazul în care nu vrei să te implici în proces, putem face totul în numele tău. Îți obținem avizele și autorizațiile necesare, depunem dosarul spre aprobare, achiziționăm panourile fotovoltaice, ne ocupăm de instalarea acestora și îți punem la dispoziție servicii de mentenanță și întreținere post instalare.
Va Oferim Urmatoarele

Despre Noi

Un alt tip de

companie de construcții

Un partener de încredere care oferă la cheie soluții de energie regenerabilă, curată și eficientă companiilor și proprietarilor de case din România. Prin tehnologiile noastre inovatoare și strategiile unice, proiectăm.

Proiectare

Proiectăm sistemul fotovoltaic luând în calcul poziționarea și producția optimă. Întocmire dosar prosumator.

Montaj Si Executie

Asigurăm montajul sistemului cu personal calificat și echipamente proprii.

Furnizare Echipamente

Formăm un sistem fotovoltaic adaptat fiecărui client în funcție de necesitățile sale și îl livrăm într-un termen adecvat.

Mentenanta

Monitorizăm gratuit sistemul, diagnosticăm și intervenim când este necesar.

Echipă Profesionistă

Ingineri și Proiectanți autorizați ANRE

Experiență În Domeniu

Montatori cu experiență și diplome în domeniu

Suntem Profesionisti Si Atenti La Detalii

Avantaje

5 Certificari Iso

Utilaje Proprii

Instalari Zilnice

Avem Propriul Stoc

Punctele Noastre De Lucru