Generează energie proprie

Alege să alimentezi casa cu propria energie electrică produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat și bucură-te de avantajele acestuia, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă.

Devenind prosumator ai avantajul de a consuma prioritar propria energie! Un autoconsum ridicat pe perioada zilei va face din investiția într-un sistem fotovoltaic cea mai bună alegere.

-> Află cum să devii prosumator

Energie verde, regenerabilă și gratuită din partea naturii

Într-un moment în care prețul energiei electrice a ajuns la un maxim istoric, iar prețul panourilor fotovoltaice a ajuns la un minim istoric, vă invităm să descoperiți cum puteți transforma gospodăria dumneavoastră într-un producător de energie electrică mai degrabă decât un consumator pasiv.

Generatoarele electrice pe bază de panouri fotovoltaice montate chiar pe acoperișul casei tale sau în curte, te scapă de plata facturilor, sisteme fotovoltaice rezidențiale autonome îți aduc curentul electric în zone unde nu există acces la rețea.

Un sistem fotovoltaic produce energie electrică zeci de ani fără intervenții și fără service.

Compensare cantitativă 1:1

În data de 31.12.2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh injectat în rețea de sistemul tău fotovoltaic, va putea fi consumat oricând în decurs de 24 luni.

Ce servicii oferim?

Fiind formați dintr-o echipă tânără de profesioniști, cu vaste cunoștinte în domeniul energiei regenerabile, dornici de performanță în domeniul nostru și preocupați de mediul înconjurător în care trăim noi și semenii noștri oferim:

  • Consultanță în alegerea de soluții optime, ținând cont ca raportul preț/calitate să fie în favoarea ta;
  • Echipamentele pe care le importăm sunt de la cei mai importanți producători la nivel național și internațional;
  • Implementarea soluțiilor cu ajutorul unei echipe tehnice caracterizate printr-o vastă experiență în domeniu și un profesionalism desăvârșit;
  • Mentenenanță și o echipă dedicată să-ți raspundă oricând întrebărilor tale privind exploatarea sistemului sau a soluției implementate.

Finanțare prin AFM

Dacă îndeplinești condițiile de eligibilitate, poți obține până la 20.000 lei nerambursabili pentru panouri fotovoltaice și accesorii. La această sumă se adaugă contribuția proprie, minim 10%, ce trebuie să fie finanțată de tine, în calitate de proprietar.