Beneficiile sistemelor de panouri fotovoltaice

Energia regenerabilă devine o soluție tot mai clară și fiabilă pentru companiile din întreaga lume. La nivel global, tot mai multe companii aleg să înlocuiască vechiul sistem energetic în favoarea sursei regenerabile de energie.

În primul rand, companiile cu viziune care aleg acum să-și utilizeze energia din surse regenerabile proprii devin mult mai eficiente pe piața în care activează, reducându-și semnificativ costurile legate de consumul de energie, devenind producători de energie.

În al doilea rând, importanța mediului înconjurător a devenit vitală în ultimii ani, iar companiile care reușesc să-și schimbe viziunea și aleg energia regenerabilă ca sursă proprie de energie, devin partea semnificativă din acest proces de schimbare globală.

Este o situație WIN-WIN care de această dată include compania dumneavoastră și mediul înconjurător.

Generează energie

Energia produsă de un sistem fotovoltaic bine dimensionat poate asigura o cantitate importantă din energia necesară, reducând considerabil factura și nivelul dioxidului de carbon din atmosferă. Surplusul de energie poate fi stocat sau livrat în rețeaua națională.

Compensare cantitativa 1:1

În data de 31.12.2021 a fost aprobată compensarea cantitativă a energiei electrice produse și livrate în rețeaua națională. Astfel, orice kWh injectat în rețea de sistemul tău fotovoltaic, va putea fi consumat oricând în decurs de 24 luni.

Finanțare prin Electric-Up

Obiectivul programului este de a ameliora repercusiunile negative asupra economiei și asupra cetățenilor, venind în sprijinul dezvoltării sectorului energiei din surse regenerabile și creșterii eficienței energetice, dezvoltării infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic, precum și întreprinderilor mici și mijlocii și a operatorilor economici din domeniul HORECA.