Ce sunt parcurile fotovoltaice?

Parcurile fotovoltaice sunt sisteme care captează energia solara și o transformă în energie electrică prin intermediul celulelor solare (fotovoltaice). Acestea sunt surse importante de energie verde, pe care noi, Filand Solar, le promovăm.

Cu ce te putem ajuta?

Oferim consultanță inițială pentru identificarea legăturii dintre dorințele dumneavoastră și soluțiile noastre aplicabile pentru aceste sisteme, facem proiectare și studii de specialitate personalizate, vă prezentăm soluțiile adecvate și efectuăm lucrările necesare montării unui parc solar.

Parcurile solare necesită mentenanță pentru a avea performanțe bune pentru o perioadă îndelungată de timp; Asigurăm mentenanța acestora, îndeplinim operarea comercială și corectăm energia reactivă (pentru a rezulta un sistem conformat Ordinelor A.N.R.E.). Energia reactivă este energia de care nu beneficiați în scopul consumului, dar pe care o regăsiți de plată pe factură, deci care vi se impută la costuri. Așadar, caracteristicile contează pentru noi, iar beneficiile pentru dumneavoastră.

O instalație solară are o durată de viață de 25 de ani, însă aceasta poate fi depășită printr-o mentenanță profesională astfel încât să se bucure de beneficiile pe care energia verde le implică.