Finanțare Electric-UP

ACORDAREA DE SPRIJIN FINANCIAR DE PÂNĂ LA 100.000 DE EURO/ BENEFICIAR
– Proiectul Electric UP se adresează IMM-urilor și companiilor din domeniul HORECA, scopul său fiind de a dezvolta sectorul energiei din surse regenerabile și de a crește eficiența energetică, dezvoltând infrastructura necesară pentru o rețea de transport cu zero impact asupra mediului înconjurător.
– Totodată, aceste soluții de finanțare IMM își propun să reprezinte un sprijin real pentru antreprenorii români, în special în contextul efectelor resimțite pe plan economic din cauza pandemiei Covid-19.
– Companiile mici și mijlocii, precum și cele din HORECA, au astfel ocazia să obțină fonduri necesare pentru investiții, dezvoltându-și o afacere de viitor și contribuind la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Finanțarea nerambursabilă poate ajunge să acopere până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, așa că reprezintă o variantă demnă de luat în calcul de orice antreprenor care dorește să investească inteligent în viitorul afacerii sale.
– Finanțarea nerambursabilă poate ajunge să acopere până la 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, așa că reprezintă o variantă demnă de luat în calcul de orice antreprenor care dorește să investească inteligent în viitorul afacerii sale.
– În cazul în care te interesează proiectul Electric Up pentru IMM și HORECA și obținerea unei finanțări nerambursabile, va fi necesar să te înscrii în program și să urmezi pașii necesari obținerii uneia dintre finanțări. Descarcă ghidul

Beneficiari eligibili

– Societățile înființate până în 31.12.2019 – Au consum lunar de energie electrică de minimum 3000 kWh
– Au drept real de proprietate asupra imobilului unde se realizează investiția

Care sunt pașii pentru a accesa soluțiile de finanțare IMM și HORECA Electric-Up?

– Înscrierea în proiectul de finanțare guvernamentală IMM și HORECA se realizează simplu, prin completarea unei cereri în acest sens. Cererea se semnează electronic, fie de reprezentantul legal al companiei, fie de împuternicit, în cazul din urmă fiind necesară și împuternicire notarială. Validarea înscrierii se va realiza automat, urmând să se genereze un număr de identificare, un user și o parolă. Aceste credențiale îți vor fi utile pe durata procesului de selecție a proiectelor.
– Odată ce te-ai înscris în program, va trebui să participi la sesiunea de depunere a proiectelor. Această etapă presupune depunerea unui proiect care să îndeplinească toate criteriile de eligibilitate și cerințele tehnice ale componentelor sistemului de panouri și stațiilor de reîncărcare, detalii pe care le putem stabili Împreună.
– FILAND SOLAR poate să te consilieze în calitate de instalator autorizat ANRE, ținând cont de criteriile care se regăsesc în Ghidul solicitantului Electric Up.
– Raportul de producție anuală a soluției fotovoltaice propuse, rezultat în urma analizei informațiilor colectate și corelate, trebuie descărcat în format .csv și depus în aplicația informatică. După introducerea în platforma online a tuturor datelor solicitate (referitoare la: consumurile lunare/anuale al companiei tale, tipul de stație/stații de reîncărcare folosite, producția anuală a centralei fotovoltaice, valoarea finanțării nerambursabile solicitate etc.), fiecare proiect primește un coeficient de performanță – CPP. Acest punctaj (CPP) este principalul criteriu de departajare a candidaților la programul Electric Up, în funcție de care se alocă finanțările.

Cum aplici la programul Electric Up cu FILAND SOLAR?

– Pentru a-ți crește șansele de reușită a proiectului, este bine să te bazezi pe un partener cu experiență în domeniu, care să îți pună la dispoziție resursele necesare. FILAND SOLAR îți oferă sisteme fotovoltaice cu putere instalată cuprinsă între 27kWp-100kWp, precum și stații de încărcare pentru mașini electrice de cel puțin 22kW. Pe lângă acestea, vei avea constant la dispoziție o echipă de specialiști dedicată, care îți va oferi consultanță pe tot parcursul proiectului, inclusiv pe parte de servicii post-vânzare.
– Alege și tu să investești în viitorul tău și al celor dragi, aplicând pentru una dintre finanțările disponibile în proiectul Electric Up. Te vei bucura astfel nu doar de o afacere profitabilă, ci și de ocazia de a fi parte a unei lumi mai sigure și mai sănătoase.