Sisteme Panouri Fotovoltaice

Apar listele cu firmele instalatoare pentru Casa Verde 2023

Nu există comentarii

După nenumărate amanari şi o lună de aşteptare, beneficiarii programului Casa Verde 2023  îşi vor putea alege firma instalatoare de pe platforma AFM.

Reprezentanții Administraţiei Fondului pentru Mediu au anunțat că vor publica listele cu firmele instalatoare eligibile pentru programul Casa Verde.

Andrei Antipa, vicepreședinte AFM: ”Dorim ca până la sfârșitul lunii să publicăm listele, astfel încât persoanele fizice să poată alege instalatorii pe care îi doresc. Fiind foarte mulți, vor fi și foarte multe variante. Le sugerăm oamenilor să nu cadă în capcana de a plăti mai mult pentru sisteme decât finanțează AFM-ul și să meargă pe instalatorii care le fac oferte apropiate de suma aceasta”.

Important!

Vă rugăm să aveţi grijă în momentul în care alegeţi firma instalatoare. Uitaţi-vă după oferte care sunt la un preţ rezonabil. Mai mult de atât, vă puteţi uita la montajele anterioare şi analizaţi cu atenţie beneficiile pe care le oferă fiecare companie.

Un miliard de lei pentru fotovoltaice în bugetul AFM în acest an

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2022 al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). Tor bugetul pentru programe este de circa 2,7 miliarde de lei dintre care aproape 1 miliard a fost alocat pentru sisteme fotovoltaice.

Programele Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) vor avea anul acesta un buget de aproximativ 2,7 miliarde de lei, sumă care va fi utilizată atât pentru onorarea angajamentelor rezultate din sesiuni anterioare, cât şi pentru continuarea programelor deja consacrate şi pentru finanţarea unor programe noi, informează Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest câmp este obligatoriu.

Acest câmp este obligatoriu.